THE SMART TRICK OF گیاه اسپند THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of گیاه اسپند That No One is Discussing

The smart Trick of گیاه اسپند That No One is Discussing

Blog Article

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خاصیت ضدالتهابی اسپند آن را به یک گزینه مناسب برای درمان اختلالات التهابی به خصوص التهابات تنفسی تبدیل کرده است.

معمولاً اسپند و کندر در مکان‌هایی مانند خانه، محل کار یا مکان‌های عبادت استفاده می‌شوند. زمان مناسب برای دود کردن آن‌ها می‌تواند شب‌ها قبل از خواب یا در زمان‌های استرس‌زا باشد.

– از جویدن دانه های اسفند اکیدا خوداری کنید چرا که حاوی مواد سمی است.

خاصیت اسپند در طب سنتی، کمک به رفع و درمان بیماری‌های ریه و كبد است. به این منظور، مقداری از دانه‌های اسپند را دم ‌كرده با كمی روغن كنجد مخلوط و میل شود.

استفاده از گیاه اسفند در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی و لوسیون‌ها از دیگر روش‌های مصرف این گیاه محسوب می‌شود.

در روایات اسلامی در مورد کاشت گیاه اسپند و استفاده از آن توصیه هایی شده است.

درمان صرع، فلج، جنون، نسیان و سایر بیماریهای سرد دماغی و عصبی

صفحه نخست عناوین اخبار فرهنگ و هنر مدیریت شهری کرونا ویژه زلزله اقتصادی ورزشی حوادث سلامت استان ها شبکه های اجتماعی عکس فرهنگ و جامعه فیلم پخش زنده بورس و سهام عدالت قیمت طلا و ارز قیمت لوازم خانگی نوتیف افغانستان مدیا فرش مدیا فرش سرگرمی .

دود کردن اسپند در محیط‌های آلوده یک راهکار موثر برای کاهش عوامل باکتریایی و ویروسی در محیط محسوب می‌شود.

مصرف آن ممکن است به بهبود خواب، تسکین دردهای عضلانی و کاهش التهاب کمک کند. همچنین این گیاه با خواص ضد باکتریایی خود سلامت پوست و مو را تامین می‌کند.

البته در کنار تمام این مزایای این گیاه، برخی محدودیت‌ هایی نیز

راسته: افراسانان تیره: قره‌داغیان read more سرده: اسپند گونه: اسپند نام دوبخشی

گل‌ها و مخصوصاً دانه‌های اسپند سرشار از آلکالوئیدهای گروه بتا-کربولین است که همگی بازدارنده‌های مونوآمین اکسیداز هستند؛ به همین دلیل خوردن جوشاندهٔ اسپند در اندازه‌های کم (۱ الی ۳ گرم) خواص ضدافسردگی و آرام بخش و در اندازه‌های زیاد (۳ الی ۱۵ گرم) خواص روان گردان دارد. اما به دلیل از کار افتادن آنزیم مونوآمین اکسیداز درون کبد توسط آلکالوئیدهای اسپند، تیرامین موجود در بسیاری از مواد غذایی (الکل، پنیر، سوسیس و کالباس و اکثر محصولات پروتئینی و لبنی، میوه جات و غذاهای مانده و …) که در حالت معمول توسط این آنزیم شکسته می‌شود، می‌تواند باعث ایجاد فشار خون و ضربان قلب بسیار شدید، سردردهای شدید، شوک، تشنج و در صورت عدم درمان سریع، حتی مرگ شود؛ لذا حداقل از ۴۸ ساعت قبل تا ۴۸ ساعت بعد، باید از مصرف هرگونه خوراکی حاوی تیرامین به شدت خودداری کرد.

Report this page